Tilkulliset kertovat puuhasteluistaan.

28.1.18

Kiltailta 2.1. - Ripaus nostalgiaa
Tilkullisten kiltataulu on puutarhurin mökin seinällä. Kilta perustettiin 18 vuotta sitten syksyllä 1999. Osa perustajajäsenistä elää enää muistoissamme. Paljon muuttunut: taidot ovat karttuneet, kankaat ja tyyli ovat erilaiset kuin silloin. Tänä päivänä ommeltu kiltataulu näyttäsi aika lailla erilaiselta.

 Oman blokkinsa vielä tunnistaa. Ja Christinan blokki on se, missä on taidokkain applikointi, Hilven blokissa on varmasti jotain violettia ja Erjan blokki on takuuvarmasti itse suunniteltu, Annen blokki on sinivalkoinen... Moni asia on kuitenkin pysynyt ennallaan.Liisa ompelelee koristetyynyä.
Keskellä olevat pyörylät Liisa sai lahjaksi. Vauvanruokapurkin kannet peitetään ja yhdistetään virkkaamalla ja saadaan pannunalus. Työ pakettiin seuraavaan kertaan.
 Seija pitää taukoa heksapeiton tikkauksesta. Käsintikkaus on rankkaa, mutta jälki on kaunista.Erjalla on valmis Kalevala-peitto mukana.
Upea työ ja blokkeja tässäkin. Kaunis väritys tulee suoraan luonnosta: Erja on itse kerännyt kasvit ja värjännyt langat!
Ihaillaan vielä hetki.Liisa pitää kirjaa tapaamisista. Taas aloitetaan uusi kirja.

⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬⚬
Seuraava kiltailta on tiistaina 6.2..

2 kommenttia:

Kvilttaaja kirjoitti...

Tilkkuiluun liittyy tyylien vaihtuminen ja kädentaitojen jatkuva kehittyminen. Kiltataulu on kiva vertailukohta ajan saatossa.

Illirilli kirjoitti...

Mukana lievää häpeän tunnetta vanhoista tekemisistä. Nythän tekisi paljon paremman. Kiitos viestistä!